ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η Ντόρα στην Κίνα έμαθε για τα νέα της καθήκοντα στη ΝΔ και δεν έκανε την… πάπια Πεκίνου

Η Ντόρα στην Κίνα έμαθε για τα νέα της καθήκοντα στη ΝΔ και δεν έκανε την… πάπια Πεκίνου

Αρκετά στελέχη της ΝΔ που είδαν τον ανασχηματισμό του κ. Μητσοτάκη κατάλαβαν πως ο μεγάλος χαμένος τελικά ήταν όχι κάποιο απλό στέλεχος αλλά η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη. Το προηγούμενο διάστημα η κ. Μπακογιάννη ήταν τομεάρχης για θέματα υπουργείου Εξωτερικών που οι πάντες γνωρίζουν πόσο δυνατή ήταν η φωνή της στη διπλωματία έχοντας τον σεβασμό όλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα με τα νέα της καθήκοντα ως τομεάρχης ανάπτυξης φαίνεται να αποδυναμώνεται με απόφαση μάλιστα του ίδιου της του αδερφού. Αυτές τις ημέρες η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο στην Κίνα και τα μαντάτα τα πληροφορήθηκε εκεί. Απέφυγε όμως να κάνει τον Κινέζο και η αντίδραση της ήταν ανάλογη αφού δεν έκανε την πάπια του Πεκίνου.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.