ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ: «Μας ανησυχεί ότι η κυβέρνηση κινείται μεν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά με αργά βήματα»

ΝΔ: «Μας ανησυχεί ότι η κυβέρνηση κινείται μεν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά με αργά βήματα»

«Μας ανησυχεί ότι η κυβέρνηση κινείται μεν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά με αργά βήματα» εξηγούσε η ίδια πηγή, ενώ ανησυχία εξέφρασε και για το γεγονός ότι πληθαίνουν οι διεθνείς αναλύσεις για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου. Σημείωσε ακόμη ότι δεν είναι αισιόδοξος για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς και εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση θα χάσει και αυτήν την προσθεσμία της 5ης Δεκεμβρίου».

«Η ΝΔ επιμένει στην πολιτική αλλαγή και λόγω της αναντιστοιχίας της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας με το εκλογικό σώμα, αλλά και γιατί η ελληνική κοινωνία και οικονομία χρειάζεται restart» τόνιζε σήμερα ανώτερη πηγή της ΝΔ, και πρόσθετε ότι «απαιτείται πιο τολμηρή προσέγγιση στις μεταρρυθμίσεις και σε αλλά θέματα, όπως των τραπεζών».

Ανέφερε πάντως ότι η ΝΔ θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, για να μπορέσει στην συνέχεια να δανείζεται από τις αγορές σαν κανονική χώρα.

Είπε ακόμη ότι παρακολουθεί τις συζητήσεις με τους δανειστές και σε άλλα θέματα, όπως αυτό της Παιδείας, και ότι περιμένει να δει αν θα υπάρξουν αλλαγές σε κρίσιμους τομείς που και ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επισημάνει κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή.

Η ίδια ανώτερη πηγή της Πειραιώς αναφέρθηκε και στον εσωτερικό ανασχηματισμό, λέγοντας ότι στόχος είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των βουλευτών του κόμματος, ενώ σημείωσε ότι το προηγούμενο σχήμα των συντονιστών και των τομεαρχών δεν υπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κοινοβουλευτικό έργο του κόμματος.

Μέσα από αυτό το πρίσμα, το νέο σχήμα καλείται να υπηρετήσει την πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση και να τονώσει την σχέση των υπευθύνων με το πρόγραμμα του κόμματος. Υπογράμμισε δε, ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας και αυταρέσκειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ακόμη ότι οι αναθέσεις δεν σημαίνουν τίποτε για τη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ. Η σκιώδης κυβέρνηση ακολουθεί το κυβερνητικό σχήμα στους υπουργούς και υφυπουργούς χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει το ίδιο σχήμα όσον αφορά στον αριθμό των υπουργείων ή στην ιεράρχησή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.