Σφοδρά πυρά κατά του Αλ. Τσίπρα από τον Κ. Μητσοτάκη – Περιοδεία στην Ήπειρο

Σφοδρά πυρά κατά του Αλ. Τσίπρα από τον Κ. Μητσοτάκη – Περιοδεία στην Ήπειρο

Ανοιγμα σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις θα κάνει σήμερα το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηπειρο. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Γιάννενα όπου αναμένεται να εκφράσει τον προβληματισμό του για τη στάση της κυβέρνησης στο ρευστό σκηνικό που δημιουργούν οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα εξαπολύσει σφοδρά πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα μετέωρα βήματα στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς αλλά και για τη νέα φορο-καταιγίδα που φέρνει ο Προϋπολογισμός του 2017.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του προέδρου της Ν.Δ. είναι η Αρτα, όπου θα εγκαινιάσει τα γραφεία της ΝΟΔΕ και θα συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιάννενα όπου το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Αύριο το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στην πόλη των Ιωαννίνων και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης αλλά και με στελέχη της Ν.Δ.

«Κάθε φορά που η κυβέρνηση έχει διαπραγματευτεί, οι πολίτες τρέμουν. Είναι θέμα ανεπάρκειας, εμπιστοσύνης, ικανότητας και διοίκησης. Αξίζουν αυτή η χώρα και οι συμπολίτες μου πολύ καλύτερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας (ΣΚΑΪ): «Το 85% της ελληνικής κοινωνίας λέει ότι οι κύριοι υφάρπαξαν την ψήφο μας και μας κορόιδεψαν. Γι’ αυτό ο κ. Τσίπρας είναι απομονωμένος από την ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό φαίνεται να παρακαλάει τους υπουργούς του και τα στελέχη του να βγουν από τα γραφεία τους και να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό το ψέμα και την καταστροφική πορεία που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια», τόνισε υπογραμμίζοντας ότι, από την άλλη πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης είναι φειδωλός και προσεκτικός με επίγνωση της κρισιμότητας των στιγμών.

Χθες, κατά τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση των δανείων των κομμάτων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι βουλευτές της Ν.Δ. κατήγγειλαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δηλώσει το ακίνητο της Κουμουνδούρου στην εφορία επί 16 ολόκληρα χρόνια, συνεπώς όπως επισήμαναν δεν πληρώθηκαν ποτέ και οι αναλογούντες φόροι.

Ο βουλευτής, Γιώργος Γεωργαντάς, τόνισε ότι μόλις στις 14 Νοεμβρίου 2016 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στη ΣΤ’ ΔΟΥ Αθηνών 16 διαδοχικές δηλώσεις, μία για κάθε έκαστο έτος από το 2001 και έπειτα: «Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει καταβάλει για το ακίνητο ούτε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας ούτε Ενιαίο Τέλος Ακινήτων νομικών προσώπων ούτε το μετέπειτα ΕΝΦΙΑ. Είναι η απόλυτη απόδειξη μιας ιστορίας η οποία δεν είναι καθόλου νόμιμη», σχολίασε ο κ. Γεωργαντάς, ενώ ο Νότης Μηταράκης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απέφευγε να πληρώνει φόρους όπως οι υπόλοιποι πολίτες.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς επανέφερε και το θέμα εξόφλησης του κουρεμένου κατά 60% δανείου που είχε ληφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ το 1998 για την εξόφληση του δανείου της ΕΑΡ για το ακίνητο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο στα έγγραφα που υπάρχουν στην Εξεταστική Επιτροπή, δεν υπάρχει ούτε πράξη εξόφλησης του δανείου ούτε βεβαίωση για άρση των απαιτήσεων και κυρίως της κατάσχεσης από την τράπεζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.