ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» – Πως είναι σήμερα (φωτό)

Στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» – Πως είναι σήμερα (φωτό)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μπορεί στα παιδικά της χρόνια να είχε μπει σε κάθε ένα ελληνικό σπίτι όμως τώρα πια που έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μια ολόκληρη γυναίκα η Κορίνα Δαμουλιάνου έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

Μάλιστα, η περίπτωσή της θα μπορούσε να παραλληλιστεί σ΄ ένα βαθμό με εκείνη του τηλεοπτικού πατέρα της, Κώστα Καρρά, αφού και εκείνος έχει ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική όντας βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από την περίοδο 2000 έως και 2007.

Την θυμόμαστε όλοι χαρακτηριστικά από την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αnt1, «Πάτερ Ημών», στην οποία πρωταγωνιστούσε πλάι στον Κώστα Καρρά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει δώδεκα χρόνια και Κορίνα έχει αλλάξει αρκετά. Όπως φαίνεται έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική και ασχολείται ενεργά με την πολιτική, προσφέροντας στα κοινά. Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Καλλιθέας, ενώ είχε κατέβει με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 2015, υποψήφια βουλευτής στην μεγάλη εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθηνών, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου κατάφερε να εξασφαλίσει τις απαραίτητες υπογραφές έτσι ώστε να είναι σύνεδρος στο Συνέδριο επανίδρυσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας και με τον ορισμό του νέου Πολιτικού Συμβουλίου της οργάνωσης, ανέλαβε τον τομέα των Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.