Σε εξέλιξη η συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς στα Ιωάννινα

Σε εξέλιξη η συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με παραγωγικούς φορείς στα Ιωάννινα

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Ήπειρο, έχει από το πρωί διαδοχικές συναντήσεις στα Ιωάννινα, ενώ αυτή την λωρα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος υποδέχτηκε στις 8:30 το πρωί τον κ. Μητσοτάκη στα γραφεία της Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ είπε «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ προηγουμένως ανέφερε πως είναι γνώριμοι από παλιά, από τον ‘Αγιο Παντελεήμονα, από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της Ηπείρου. Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη δωρίζοντας του ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδα-Ρωσία. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις ανπτυξιακές προοπτικές του τόπου.

Ο Κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνετε η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη φράση του Περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτηση του αμέσως μετά λέγοντας, πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση πως η «νεα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα, από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.