ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κ. Χατζηδάκης: «Αν δεν τα βρουν στη διαπραγμάτευση, πάμε σε εκλογές»

Κ. Χατζηδάκης: «Αν δεν τα βρουν στη διαπραγμάτευση, πάμε σε εκλογές»

«Αυτοί που βρίζανε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ κάνανε την εργαλειοθήκη και τώρα φέρνουν στη Βουλή την εργαλειοθήκη δύο», δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, ενώ υπερασπίστηκε την απελευθέρωση στην αγορά φρέσκου γάλακτος καθώς και τις υπόλοιπες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που προωθούσε ως υπουργός Ανάπτυξης.

Αναφερόμενος στις αστικές συγκοινωνίες, δήλωσε ότι δεν ήταν ελλειμματικές την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ενώ τώρα έγιναν από τα κουβαρνταλίκια του κ. Σπίρτζη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, τόνισε ότι «αν δεν τα βρούνε στη διαπραγμάτευση, ο κ Τσίπρας θα βάλει τη φουστανέλα και θα πάμε στις εκλογές και αυτό δείχνει η επίσκεψη στην Κούβα. Αλλά και αν τα βρούνε, πάμε πάλι σε εκλογές λόγω της στασιμο-χρεοκοπίας, για να σώσουν ό,τι μπορούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.