ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Κικίλιας: «Η ΝΔ δεν θα συμμετέχει σε Οικουμενική ή άλλη κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας»

Β.Κικίλιας: «Η ΝΔ δεν θα συμμετέχει σε Οικουμενική ή άλλη κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, αποκρούοντας κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο για συμμετοχή της ΝΔ σε Οικουμενική ή άλλη κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας, δήλωσε παράλληλα ότι «αν ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, να παραιτηθεί»

«Από την παρούσα Βουλή άλλη κυβέρνηση δεν μπορεί να σχηματιστεί», ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορηματικά εξάλλου, απέκλεισε ο κύριος Κικίλιας την πιθανότητα να υπερψηφίσει η ΝΔ ένα ενδεχόμενο τέταρτο μνημόνιο που θα συνομολογήσει η σημερινή κυβέρνηση.

«Δεν τίθεται κανένα θέμα για εμάς», υπογράμμισε. Ο κύριος Κικίλιας επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι είναι απών σε μια κρίσιμη στιγμή. Ενώ, αναφερόμενος στο ταξίδι του στην Κούβα είπε ότι πουλάει ψήγμα αριστεροσύνης στο κομματικό του ακροατήριο.

Χαρακτήρισε τέλος, παγκόσμια πρωτοτυπία το γεγονός ότι, όπως είπε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά παράδοξο τρόπο κατηγορεί για τις δικές της αποτυχίες την επόμενη κυβέρνηση, ενώ στην πραγματικότητα ο κύριος Τσίπρας, που έχει βάλει την υπογραφή του στο τρίτο μνημόνιο, είναι έτοιμος να τη βάλει και στο τέταρτο, είπε ο κύριος Κικίλιας και κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς, κάθε φορά που μιλά για περήφανη διαπραγμάτευση ο κύριος Τσίπρας το «μάρμαρο» το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.