Ντεμπούτο του σκιώδους υπουργού Άμυνας Άδωνι Γεωργιάδη

Ντεμπούτο του σκιώδους υπουργού Άμυνας Άδωνι Γεωργιάδη

O Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Άμυνας,  Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησe, την πρώτη συνεδρίαση του Τομέα Αμύνης από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Τι είπε μετά από τις ευχαριστίες προς τον προκάτοχό του  στον Τομέα Αμύνης και βουλευτή Λακωνίας, κ. Θανάση Δαβάκη:

«Θέλω δημοσίως να ευχαριστήσω τον συνάδελφό μου, τον κ. Θανάση Δαβάκη, από τον οποίο παρέλαβα μια πολύ οργανωμένη δουλειά στον Τομέας Αμύνης. Προσβλέπω σε μια γόνιμη συνεργασία μαζί του ώστε να επιτευχθούν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οι αντικειμενικοί σκοποί της παρατάξεώς μας που είναι  πάντα η ωφέλεια της πατρίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω να με βοηθήσετε και να σας βοηθήσω να αναδείξουμε το έργο που κάνουμε, όσο μπορούμε περισσότερο, σε έναν τομέα που, δυστυχώς, όπως εξελίσσονται τα πράγματα αποκτά βαρύνουσα σημασία για τη χώρα. Με όλα αυτά που  συμβαίνουν στην εξωτερική μας πολιτική, όπως οι σχέσεις μας με την Τουρκία, τα ζητήματα της  Άμυνας αρχίζουν να απασχολούν πολύ περισσότερο τον ελληνικό λαό. Οφείλουμε να παράξουμε το καλύτερο αντιπολιτευτικό έργο και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.