ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΝΔ: Oρατό το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες ακόμα και στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους

ΝΔ: Oρατό το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες ακόμα και στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους

Ορατό σύμφωνα με γαλάζια στελέχη το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες ακόμα και στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους, και η ΝΔ εισάγει στην αντιπολιτευτική ρητορική της τη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης, προκειμένου να καταστήσει ακόμα πιο επιτακτικό το αίτημα για πολιτικές εξελίξεις.

«Η διαχειριστική ανεπάρκεια της Κυβέρνησης, σε κάθε τομέα, αφήνει πίσω της μεγάλα βάρη για κάθε ελληνική οικογένεια» τόνισε σε συνέντευξή του στη Free Sunday ο διευθυντής του Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, προεξοφλώντας πως «το μαύρο που σήμερα σκεπάζει τη χώρα από τις επιλογές της κυβέρνησης δεν αρμόζει στους Έλληνες και πρέπει πολύ σύντομα να αποτελέσει παρελθόν».

Στο Μοσχάτο δεν κρύβουν τη βαθιά ανησυχία τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς αναφορικά με την αξιολόγηση, παραπέμποντας στα λόγια του ίδιου του Προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Κάθε μέρα που περνά και δεν κλείνει η αξιολόγηση ο λογαριασμός για τους φορολογούμενους μεγαλώνει».

Με το θέμα των εκλογών, παρά τις χαλαρές διαψεύσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, να έχει τεθεί επί τάπητος και να συντηρείται εντέχνως από την ίδια την κυβέρνηση, στη ΝΔ εκτιμούν πως το Μέγαρο Μαξίμου από τη μία επιδιώκει να κλείσει τη διαπραγμάτευση, χωρίς ωστόσο να παραμελεί να συσπειρώσει την εκλογική του βάση μέσα από ένα νέο κυοφορούμενο συγκρουσιακό κλίμα με τους δανειστές για την περίπτωση που η τελική επιλογή είναι η ρήξη και η προσφυγή στις πρόωρες κάλπες. Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη εκτιμούν πως η κυβέρνηση πορεύεται με σχεδιασμό 24ώρου και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Εκεί αποδίδουν εξάλλου και την προσπάθεια να αποδοθούν στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα μέτρα «φωτιά» που ζητά το ΔΝΤ για το 2019-2020, τα οποία στο Μοσχάτο σημειώνουν ότι αποτελούν απότοκο της μεταρρυθμιστικής δυσπραγίας της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς, προγραμματίζοντας σειρά δημόσιων ομιλιών και επισκέψεων σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο στις 12:30 τα μεσημέρι θα απευθύνει χαιρετισμό σε ημερίδα στη Στοά του Βιβλίου με θέμα «Εθελοντισμός: Μία διαχρονική αξία», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Αμέσως μετά, πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμάγιερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.