Αδ. Γεωργιάδης για Eurogroup: «Καλώς ελήφθη η απόφαση – Προφανώς δεν επαρκεί»

Αδ. Γεωργιάδης για Eurogroup: «Καλώς ελήφθη η απόφαση – Προφανώς δεν επαρκεί»

«Έχει έρθει η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει μια γενναία συγγνώμη για όλα αυτά που έλεγε τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup σχετικά με την απομείωση του χρέους. 

«Πώς γίνεται όταν ψηφίζουμε με την κυβέρνηση Παπαδήμου άμεση διαγραφή χρέους επί τόπου 140 δισ. να είμαστε προδότες γερμανοτσολιάδες και όταν αυτοί επιτυγχάνουν διαγραφή 40 δισ. έως το 2060 να είναι τρομεροί διαπραγματευτές;», διερωτήθηκε.

Ακόμη υπενθύμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δεχόταν την απομείωση του χρέους με όρους παρούσης αξίας, δηλαδή με μείωση επιτοκίων».

«Όταν ήταν αντιπολίτευση μάς έλεγε ότι θα επιτύγχανε διαγραφή χρέους. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό: Σημαίνει πολλά νέα μέτρα. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει νέα μέτρα, άρα δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανηγυρισμός από την πλευρά της κυβέρνησης», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι είναι «υπέρ οποιασδήποτε ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους» και πως χαίροται με την απόφαση της Δευτέρας. «Καλώς ελήφθη η απόφαση. Προφανώς δεν επαρκεί», κατέληξε. 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.