ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν. Δένδιας για Eurogroup: «Θετική η απομείωση αλλά δεν αποτελεί μαγνήτη για επενδύσεις – H αξιολόγηση δεν έχει κλείσει»

Ν. Δένδιας για Eurogroup: «Θετική η απομείωση αλλά δεν αποτελεί μαγνήτη για επενδύσεις – H αξιολόγηση δεν έχει κλείσει»

Θετική η απομείωση αλλά δεν αποτελεί μαγνήτη για επενδύσεις, τόνισε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας υπογραμμίζοντας ότι «η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει». Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι «υποχώρησε ατάκτως» στο θέμα των χαμηλών πλεονασμάτων, ενώ δεν αναφέρθηκε στα εργασιακά.

Αναφερόμενος στο θέμα της απομείωσης του χρέους και την σχετική απόφαση του Eurogroup, επεσήμανε:

«Θετικό το βρίσκουμε. Μακάρι να είχατε πετύχει περισσότερα. Αλλά απέχει πόρρω αυτό που φέρατε από αυτό που λέγατε για κούρεμα κ.λπ.». Ωστόσο πρόσθεσε με νόημα πως «αν μας λέτε πως αυτό είναι ο μαγνήτης των επενδύσεων, έχουμε πρόβλημα».

Για το θέμα των πλεονασμάτων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «στην πραγματικότητα η κυβέρνηση υποχωρεί ατάκτως γιατί και το 2,5% δεν είναι λίγο. Για μας είναι απαράδεκτο το 3,5% και είναι απαράδεκτο που ο Σόιμπλε συνομολογεί». «Το πλεόνασμα 3,5% για πολλά χρόνια είναι ένα τεράστιος αριθμός», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη ο Ν. Δένδιας υπερασπίσθηκε το μνημόνιο της Ν.Δ. που προέβλεπε πλεόνασμα 4,5% για το 2017 λέγοντας ότι «το 4,5% που ήταν σε εμάς πατούσε σε νούμερα για ανάπτυξη 2,9% το 2017 και 3,7% το 2018».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.