ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β. Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει απόδραση – Κοροϊδία της κυβέρνησης προς τους χιλιάδες συνταξιούχους»

Β. Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει απόδραση – Κοροϊδία της κυβέρνησης προς τους χιλιάδες συνταξιούχους»

Σχολιάζοντας τις παροχές που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο  εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, κάνει λόγο «για κοροϊδία από την κυβέρνηση προς τους χιλιάδες συνταξιούχους».

«Ο Τσίπρας είναι ανέντιμος, παρουσιάζει ότι δίνει κάτι, ενώ έχει πάρει και θα πάρει τα τριπλάσια», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του «Star».

Ο εκπρόσωπος Τύπου  της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας με αυτή του την κίνηση ετοιμάζει την «απόδραση του», έχοντας όμως όπως σχολίασε  «ναρκοθετήσει την χώρα για πολλά χρόνια». 

«Εννέα στους δέκα πολίτες είναι θυμωμένοι με τον κύριο Τσίπρα γιατί τους κορόιδεψε», σημείωσε. 

Αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατίας έκανε αυτοκριτική, λέγοντας ότι «για τα όποια λάθη που κάναμε αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας», ενώ τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει μια διαφορετική λύση για την χώρα, η οποία είναι στοιχειοθετημένη και ξεκαθάρισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα κάνει απολύσεις. 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χρειάζονται επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις και μεταρρυθμίσεις για να παράξουμε πλούτο για τη χώρα και να δημιουργήσουμε δουλειές», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.