ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντ. Μπακογιάννη: «Επικοινωνιακά παιχνίδια οι εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και την κατάργηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου»

Ντ. Μπακογιάννη: «Επικοινωνιακά παιχνίδια οι εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και την κατάργηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου»

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Τις χθεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων και για την κατάργηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακά παιχνίδια» η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ως σύγχρονος πατερούλης παίζει επικοινωνιακά τρικ στις πλάτες των Ελλήνων: πανικόβλητος πλειοδότησε στην παροχολογία. Κοροϊδεύετε τους συνταξιούχους», τόνισε η κ. Μπακογιάννη κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017.

Η αρμόδια τομεάρχης της ΝΔ έκανε λόγο για αντιφατική τακτική και αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις υπουργών και υποστήριξε ότι η πολιτική της κυβέρνησης με τους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, δεν προσελκύει κανέναν σοβαρό επενδυτή.

Ακόμα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε την Ελλάδα στην 86η θέση σε ό,τι αφορά την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα και ότι «έκανε μια τρύπα στο νερό», με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ τονίζοντας ότι υπάρχει ο κίνδυνος να υποχρεωθεί η Ελλάδα α επιστρέψει κονδύλια ύψους 1 δισ. ευρώ αν μέχρι τον Δεκέμβριο δεν τα καλύψει.

«Στη ΝΔ δεν υποσχόμαστε μαγικές λύσεις. Ξέρουμε καλά τι λέμε για να μπει μπροστά η οικονομία. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ελληνικός λαός δε αντέχει άλλη κοροϊδία και η παραγωγική Ελλάδα σας ζητά να φύγετε μια ώρα γρηγορότερα», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.