Γ. Πλακιωτάκης: «Για τον κ. Τσίπρα η πρωτοχρονιά ήρθε πρόωρα – Κατέβηκε στην Κρήτη υποδυόμενος τον Άι Βασίλη»

Γ. Πλακιωτάκης: «Για τον κ. Τσίπρα η πρωτοχρονιά ήρθε πρόωρα – Κατέβηκε στην Κρήτη υποδυόμενος τον Άι Βασίλη»

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί είπε ότι «ο κ. Τσίπρας κατέβηκε στην Κρήτη υποδυόμενος τον Αι’ Βασίλη και προσπαθώντας εναγωνίως, από τον άδειο σάκο να μοιράσει δώρα και υποσχέσεις».

Συγκεκριμένα ο τέως πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:    

«Για το κ. Τσίπρα η πρωτοχρονιά ήρθε πρόωρα.

Κατέβηκε στην Κρήτη υποδυόμενος τον Αι’ Βασίλη και προσπαθεί εναγωνίως, από τον άδειο σάκο του να μοιράσει δώρα και υποσχέσεις στους χειμαζόμενους έλληνες πολίτες.

Το παράδοξο όμως είναι ότι ο λαοφιλής πρωθυπουργός μας, αντί να συνοδεύεται από το γνωστό έλκηθρο με τα ελάφια του,  συνοδεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κάνει επιλεκτικές συναντήσεις απ’ όπου εξαγγέλλει πράγματα που πολύ σύντομα οι κηδεμόνες του, ο κ. Σόιμπλε μαζί με τη κα Μέρκελ, θα τα ακυρώσουν.  

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Δικαιολογείτε πάντως, γιατί είναι εορταστική περίοδος και όλοι έχουν το δικαίωμα να αναβιώσουν και να ζήσουν, έστω και για λίγο το μύθο του Αι Βασίλη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγες ημέρες, θα επιστρέψει και πάλι στη ζοφερή πραγματικότητα που ο ίδιος, με τη πολιτική του δημιούργησε».  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.