ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Μήπως μπορεί ο κ. Παππάς να πει στους Έλληνες πόσο κόστισε ο άκυρος διαγωνισμός του;»

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Μήπως μπορεί ο κ. Παππάς να πει στους Έλληνες πόσο κόστισε ο άκυρος διαγωνισμός του;»

«Ο αποτυχημένος “υπουργός-καναλάρχης” κ. Παππάς τολμά να μιλά για λάσπη. Κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια», δήλωσε η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με αφορμή συνέντευξη του υπουργού Ν. Παππά σε εφημερίδα.

«Ο μόνος που τον συναγωνίζεται σε λασπολογία, ψέματα και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, είναι ο φίλος και προϊστάμενός του κ. Τσίπρας», συνέχισε η βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πέρα από τις πολύ αρνητικές συνέπειες για τη χώρα, τη Δημοκρατία, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, από τις μεθοδεύσεις του, μήπως μπορεί να πει στους Έλληνες πόσο κόστισε ο άκυρος πλέον διαγωνισμός του;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.