ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Κικίλιας: «Η επέκταση του “κόφτη” δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά επέκταση του μνημονίου»

Β.Κικίλιας: «Η επέκταση του “κόφτη” δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά επέκταση του μνημονίου»

Ο εκπρόσωπός της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η επέκταση του «κόφτη», σημαίνει επέκταση του μνημονίου.

Ο κ. Κικίλιας επισημαίνει, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θέλει και μπορεί να επιτύχει εκεί που ο κ. Τσίπρας απέτυχε» και αφήνει αιχμές για τους δανειστές.

«Ευθύνη έχουν και όσοι διακατέχονται από ιδεοληψίες, φανατισμό και συμπεριφέρονται χωρίς να προσμετρούν τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και του ευρωπαϊκού περιβάλλοντος», αναφέρει.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., ξεκαθαρίζει, ότι «κανείς από τους εταίρους δεν πιέζει» τον πρόεδρο της Ν.Δ., για τη στρατηγική του να ζητά πρόωρες εκλογές.

Αναφερόμενος στην εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος, πριν από ένα χρόνο, λέει ότι «σηματοδοτεί το άνοιγμα της Ν.Δ., σε όλη την ελληνική κοινωνία».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν οι δανειστές στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζει, ότι «ο κ. Τσίπρας με τον τρόπο που πολιτεύτηκε ζημίωσε τη χώρα. Την έχει βάλει σε δυσμενή προεκλογική περίοδο, η διάρκεια της οποίας θα καθορίσει το πόσο μεγάλη θα είναι η ζημιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ενόψει της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα, ο κ. Κικίλιας σημειώνει ότι η Ν.Δ., «στηρίζει τις προσπάθειες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για λύση βιώσιμη και λειτουργική που θα έχει πάνω απ’ όλα την αποδοχή του κυπριακού λαού χωρίς στρατεύματα κατοχής και επεμβατικά δικαιώματα με σεβασμό στις αποφάσεις του ΟΗΕ. Η Ν.Δ θα τηρήσει στάση εθνικής ευθύνης σεβόμενη την πάγια αρχή “η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται”» τονίζει ο κ. Κικίλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.