ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ. Τζαβάρας: «Κλίμα αβεβαιότητας στις διαπραγματεύσεις λόγω των μονομερών ενεργειών της Κυβέρνησης»

Κ. Τζαβάρας: «Κλίμα αβεβαιότητας στις διαπραγματεύσεις λόγω των μονομερών ενεργειών της Κυβέρνησης»

«Οι μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης και η επιμονή της να θεωρεί άλλοτε ως φίλους και άλλοτε ως αντιπάλους τούς δανειστές έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα, που έχει δυσκολεύσει τα πράγματα σε τέτοιον βαθμό, που σήμερα να είναι αβέβαιο εάν θα έχουμε μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου τελική λύση και κατάληξη στις διαπραγματεύσεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Οι απαιτήσεις των δανειστών είναι απαιτήσεις, οι οποίες προκύπτουν από συμβάσεις, συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει η Ελλάδα και θεωρώ ότι όσο αξιοπρεπές είναι να υποστηρίζει κάποιος την εθνική του υπερηφάνεια, άλλο τόσο αξιοπρεπές είναι να επιδεικνύει συναλλακτική συνέπεια» ανέφερε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε: «Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει για την αξία τού να τηρούνται οι συμφωνίες. “Pacta sunt servanda” έχει επαναλάβει και αυτό θεωρώ ότι θα πρέπει να είναι εκείνο το κριτήριο, με το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται τα θέματα που απορρέουν από τις διαπραγματεύσεις».

Ερωτηθείς για τη στάση της ΝΔ στην υπόθεση της Novartis ο κ. Τζαβάρας επισήμανε: «Το κόμμα μας έχει πει και επαναλαμβάνει “μηδενική ανοχή στη διαφθορά” και ότι δεν πρόκειται να καλύψουμε κανέναν, δεν πρόκειται να υπερασπιστούμε κανέναν από όσους έχουν συμμετοχή σε τέτοιου είδους ιστορίες».

Σε ό,τι αφορά τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσλήψεις στο Δημόσιο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι «τα θέματα των δημοσίων υπαλλήλων είναι πολύ προσφιλή στην κυβέρνηση και μάλιστα κατά τέτοιον τρόπο που να προσπαθούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η ΝΔ είναι εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ». Υπογράμμισε δε ότι η στάση της ΝΔ στο θέμα ενδεχόμενων απολύσεων στον δημόσιο τομέα «έχει επαρκώς απαντηθεί και έρχεται και επανέρχεται για λόγους μαύρης προπαγάνδας».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.