Μ. Βαρβιτσιώτης για Ελληνικό: «Οι σκληρές εικόνες των παιδιών να στοιχειώνουν τα κυβερνητικά στελέχη»

Μ. Βαρβιτσιώτης για Ελληνικό: «Οι σκληρές εικόνες των παιδιών να στοιχειώνουν τα κυβερνητικά στελέχη»

Νέα επίθεση στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά την επίσκεψή του στον προσφυγικό καταυλισμό του Ελληνικού, τον οποίο χαρακτήρισε «Ειδομένη της Αττικής». 

«Δυστυχώς, η εικόνα σήμερα διαψεύδει -για ακόμη μια φορά- τον διαψεύδοντα υπουργό. Υπό άθλιες συνθήκες, συνεχίζει να λειτουργεί μια εγκατάσταση που από προσωρινή έγινε μόνιμη και από παράτυπη έγινε τυπική. Και, δυστυχώς, βλέπουμε καταστάσεις που δεν δικαιολογούνται, μετά από τόσους μήνες και τόσα χρήματα που έχουν τεθεί στη διάθεση της κυβέρνησης», σημείωσε.

Όπως είπε, οι συνθήκες φιλοξενίας που αντίκρισα αντικατοπτρίζουν πάνω από όλα το μέγεθος της κρατικής ανικανότητας και αναλγησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι σκληρές εικόνες των παιδιών, αλλά και όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις, θα πρέπει να στοιχειώνουν καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη», κατέληξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.