ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: «Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους πολιτικούς της προϊστάμενους»

Κ.Μητσοτάκης: «Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους πολιτικούς της προϊστάμενους»

Στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στην ενημέρωση που είχε σήμερα από τον αρχηγό της Αστυνομίας, πληροφορούμενος οτι ήταν στόχος της Πόλας Ρούπα.

“Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους πολιτικούς της προϊστάμενους” υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας την δέσμευσή του οτι θα “καθαρίσει τα Εξάρχεια”.

“Στα Εξάρχεια εκτρέφεται μια νέα γενιά τρομοκρατών. Διακινείται πλέον βαρύς οπλισμός. Και η αστυνομία δεν επεμβαίνει, επειδή δεν υπάρχει η πολιτική βούληση. Δεν έχει εντολές να επέμβει.

Εγώ θα καθαρίσω τα Εξάρχεια, γιατί εμείς έχουμε την πολιτική βούληση να το κάνουμε” είπε, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύθηκε οτι θα καταργήσει τον περίφημο νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίο όπως είπε “αποφυλακίζονται τρομοκράτες”.

Η συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ παραχωρήθηκε με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. Μάλιστα αποκάλυψε οτι φοράει την γραβάτα που του δώρισε η κόρη του.

Επιχειρώντας ένα σύντομο απολογισμό, τόνισε οτι η παράταξή του αρθρώνει πλέον έναν υπεύθυνο πολιτικό λόγο, αποδοκιμάζοντας τον λαϊκισμό, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει τις δομές της.

“Η Ν.Δ. Ήταν ταυτισμένη με το παλαιό κομματικό κατεστημένο” τόνισε.

“Έχει κάνει πολλά, αλλά έκανε και λάθη. Είναι λάθος να υπόσχεσαι πολλά ως αντιπολίτευση και να μην μπορείς να τα κάνεις πράξη όταν γίνεσαι κυβέρνηση” σημείωσε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.