Μ. Σπυράκη: «Η κυβέρνηση υποθηκεύει το μέλλον της χώρας και μετά τη θητεία της και αυτό δεν πρέπει να γίνεται»

Μ. Σπυράκη: «Η κυβέρνηση υποθηκεύει το μέλλον της χώρας και μετά τη θητεία της και αυτό δεν πρέπει να γίνεται»

«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ για να μείνει στην εξουσία, ετοιμάζεται να υποκύψει στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Συμπλήρωσε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, γιατί η κυβέρνηση ήθελε να δημιουργήσει στους πολίτες την εντύπωση ότι διαπραγματεύεται.

«Υποθηκεύει το μέλλον της χώρας και μετά τη θητεία της και αυτό δεν πρέπει να γίνεται» υπογράμμισε η κ. Σπυράκη, ενώ για τη συνάντηση Τσακαλώτου- Σαπέν είπε ότι περιμένουμε καλές κουβέντες αλλά και απαιτήσεις που θα ξεπερνούν το 2018. Η ευρωβουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι εάν θα επιτευχθεί το κλείσιμο της αξιολόγησης, αυτό θα γίνει αρχές Μαρτίου.

Η κ. Σπυράκη επιτέθηκε στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να βάλει ατζέντα, παρά να λέει «ναι» σε όλα. Μάλιστα αναφέρθηκε στο θέμα των προσφύγων λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι υπόλογη στην ΕΕ καθώς, ενώ έχουν αποδεσμευτεί κονδύλια σχεδόν μισού δις για τη φιλοξενία των προσφύγων, αρρωσταίνουν άνθρωποι στις σκηνές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείσα για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό, υπογράμμισε ότι η ΝΔ έδωσε δείγμα γραφής καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε κανένα περιθώριο ότι θα υπάρξει διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης – αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επανέλαβε την πάγια θέση της ΝΔ για εγγυήσεις και στρατεύματα κατοχής και εξέφρασε την επιφύλαξή της για το εάν θα υπάρξει τελικά συμφωνία, αφού, όπως είπε, η Τουρκία δεν προσέρχεται με διάθεση για λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.