ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιακουμάτος: «Ο Ψαριανός είναι πολύ καλό παιδί – Δεν πιστεύω ότι η Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει»

Γιακουμάτος: «Ο Ψαριανός είναι πολύ καλό παιδί – Δεν πιστεύω ότι η Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει»

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, διεμήνυσε πως «θα είναι αποτυχία αν δεν πετύχουμε αυτοδυναμία», μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοπούν συντάξεις: «Οποιος επιχειρήσει να κόψει σύνταξη να του κοπούν τα χέρια, είναι ντροπή. Οταν η Ελλάδα ήταν στα βράχια κάναμε υποχωρήσεις, τώρα φύγαμε από το μνημόνιο. Αν χρειαστεί, να γίνει μονομερώς, δεν πρέπει να κοπούν οι συντάξεις, ποτέ δεν θα στηρίξω άλλη μείωση συντάξεων».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ο κ. Γιακουμάτος που θα πολιτευθεί στον δυτικό τομέα, «εκεί, με τη φτωχολογιά» είπε τα εξής:

«Η ΝΔ έχει δυναμική που δεν αλλάζει, είναι πρώτο κόμμα και μακριά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τη συσπείρωσή του αλλά αυτό δεν αναιρεί το μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ, πιστεύω ότι θα την πετύχουμε. Παρά την αυτοδυναμία, χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων και σύνθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη αποφυάδες του Βαρουφάκη, δεν είναι ευρωπαϊστές, μπλοφάρουν, είναι καμουφλάζ, δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, δεν είναι στο dna τους η Ευρώπη. Η ΝΔ καλύπτει τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές της αριστεράς μέχρι τις παρυφές της δεξιάς. Η χώρα χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων».

«Ο Γρηγόρης είναι πολύ καλό παιδί», απάντησε στην ερώτηση αν μπορεί να τον δούμε στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Γρ. Ψαριανό.

Και πρόσθεσε: «Το ζήτημα είναι τι έχει κανείς στο δισάκι του να φέρει. Εγώ δεν πιστεύω ότι η κυρία Διαμαντοπούλου μπορεί να προσθέσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην κα Παπακώστα είπε ότι «υπάρχουν πολιτικοί που δεν έχουν ιδεολογικό υπόβαθρο, τους ενδιαφέρει μόνο το σαρκίο τους. Ο Κ. Καραμανλής δεν εκφράζεται από κανέναν. Οι βασιλικότεροι του βασιλέως απέθαναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.