ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για μυστική διπλωματία κατηγορεί την κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας

Για μυστική διπλωματία κατηγορεί την κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας

Μυστική διπλωματία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πρακτικών των συμβουλίων των πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια. Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως στο κόμμα του πιστεύουν ότι υπάρχει μυστική διπλωματία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με διάφορους στο εξωτερικό, προκειμένου, όχι να προασπίσουν το εθνικό συμφέρον, αλλά να παρατείνουν το βίο της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μείνει στην καρέκλα. Προκαλεί θλίψη και ντροπή ότι μια ελληνική κυβέρνηση αποδείχθηκε τόσο άσχετη που δέχτηκε, όπως αποκαλύπτεται, το Ίλιντεν που συνιστά τον ακρογωνιαίο λίθο του αλυτρωτισμού των γειτόνων μας» είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων ο κ. Κικίλιας εξέφρασε την ελπίδα να μην περικοπούν, δήλωσε όμως πως «αν είναι παιχνιδάκι του στυλ βάζουμε ξανά στη χώρα 10.000-15.000 παράνομους μετανάστες και κάνουμε τα στραβά μάτια στα εθνικά θέματα, προκειμένου να κερδίσουμε 5 μήνες σε ό,τι έχει να κάνει με τις συντάξεις και να τις σπρώξουμε παρακάτω από τις εκλογές, αυτό είναι πολιτικά ανήθικο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση, ούτε στα εθνικά θέματα, ούτε στα θέματα της οικονομίας. Θυμίζω ότι οι ίδιοι είπαν πως θα σκίσουν το μνημόνιο, ότι θα υπάρξει σεισάχθεια, ότι θα μειώσουν τον ΕΝΦΙΑ και τη φορολογία. Το προσχέδιο του προϋπολογισμού δεν έχει αντίμετρα, τα ξεχάσαμε και αυτά μαζί με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το κοινωνικό πρόγραμμα και όλα αυτά που εξήγγειλε πριν ένα μήνα ο κ. Τσίπρας. Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπερφορολόγηση και τη διάλυση της μεσαίας τάξης, για την οποία ευθύνεται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο, και που ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Χουλιαράκης παραδέχθηκαν δημοσίως, εάν τυχόν μας κοροϊδεύουν και θέλουν να σπρώξουν το θέμα 5 μήνες παρακάτω, θα μας βρουν απέναντί τους» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.