ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωμανός: «Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σπάνε κάθε ρεκόρ εξευτελισμού»

Ρωμανός: «Οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σπάνε κάθε ρεκόρ εξευτελισμού»

Ολομέτωπη επίθεση στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, εξαπολύει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ρωμανό η συγκυβέρνηση, «σπάει όλα τα ρεκόρ».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κάνει λόγο σε ανάρτησή του στα Social Media, για ρεκόρ αρνητικών δημοσιευμάτων με τελευταίο το Newsweek για βιασμό παιδιών στη Μόρια, για ρεκόρ ψεμάτων, σκανδάλων και συγκάλυψης, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, για ρεκόρ παρεμβάσεων σε ΜΜΕ και Δικαιοσύνη, για ρεκόρ αλληλοεξευτελισμού των κυβερνητικών εταίρων, για ρεκόρ νεκρών από φυσικές καταστροφές και για ρεκόρ ελληνοποιήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/NickRomanos/status/1051497136196603905

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.