Στο ΑΤ Ομόνοιας ο Μητσοτάκης μετά τα χθεσινά επεισόδια – Αποδοκίμασαν την Όλγα Γεροβασίλη (βίντεο)

Στο ΑΤ Ομόνοιας ο Μητσοτάκης μετά τα χθεσινά επεισόδια – Αποδοκίμασαν την Όλγα Γεροβασίλη (βίντεο)

Αποδοκιμάστηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τα «άκουσε» από έναν από τους συγκεντρωμένους που της φώναξε «ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι» στο ΑΤ της Ομόνοιας.

Στο ΑΤ Ομονοίας μετέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να δείξει την αλληλεγγύη τους προς τους αστυνομικούς μετά την επίθεση που δέχθηκαν με μολότοφ και άλλα αντικείμενα συνάδελφοί τους το βράδυ της Δευτέρας από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο ΑΤ Ομονοίας την ώρα που έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την «δολοφονική», όπως τη χαρακτηρίζουν, επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας και τον τραυματισμό τεσσάρων συναδέλφων τους.

«Αυτά που ζούμε μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού ζούμε, στο κέντρο της Βαγδάτης ή στο κέντρο της Αθήνας; Η πολιτεία πρέπει να αποκτήσει σχέδιο καταπολέμησησης όλων αυτών των φαινομένων» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δημοσθένης Πάκος.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας από περίπου 50 άτομα που πυρπόλησαν με μολότοφ την είσοδο του τμήματος, ένα λεωφορείο της αστυνομίας, δύο περιπολικά και δύο αυτοκίνητα πολιτών.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί- τρεις εκ των οποίων διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος συνάδελφός τους είχε ελαφρύτερα τραύματα και δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν βρίσκονταν κοντά στο υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛΑΣ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο αστυνομικό τμήμα, στη συμβολή της Βερανζέρου με την Γ’ Σεπτεμβρίου, όταν έγινε η επίθεση. Οι δύο εκ των τραυματιών αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Τη σημερινή συγκέντρωση στηρίζει με την παρουσία της η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύη Χριστοφιλοπούλου που σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφος σημειώσε: «Είναι απαράδεκτη η ανοχή των κυβερνώντων στους παντός είδους μπαχαλακιδες. Αν οι κύριες υπουργοί δεν μπορούν να μαζέψουν τους κουκουλοφόρους καλούνται να τα μαζέψουν και να φύγουν».

«Στηρίζουμε αμέριστα τους αστυνομικούς και καλώ την ασφάλεια να τους συλλάβει, να τους τραβήξει το αυτί και ας κλαίνε οι μανάδες τους γιατί τους ξέρουν έναν προς έναν. Δεν θα κρυβόμαστε πίσω από τις φούστες του Ρουβίκωνα και των αναρχικών» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δύναμης Ελληνισμού Δημήτρης Καμμένος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=8Ec3mJiFQhA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.