ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΝΔ: Στον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη το χρίσμα για το δήμο Θεσσαλονίκης

ΝΔ: Στον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη το χρίσμα για το δήμο Θεσσαλονίκης

Σε αυτοδιοικητική επιλογή και για τον δήμο Θεσσαλονίκης φαίνεται να καταλήγει το κόμμα της ΝΔ.

Ο νυν δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που έλαβε το γαλάζιο χρίσμα για να διεκδικήσει τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος ήταν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα φέρεται να αποδέχτηκε, κατ΄ αρχήν, την πρόταση που του έγινε από την Πειραιώς να ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Ενδιαφέρον είχαν δείξει το προηγούμενο διάστημα τόσο ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός όσο και ο πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ στην Κεντρική Μακεδονία Πάρης Μπίλλιας, αλλά τελικώς προκρίθηκε η υποψηφιότητα του κ. Καϊτεζίδη που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δηλώσεις ότι θα είναι υποψήφιος για το αξίωμα έχει κάνει και ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, ωστόσο, δεν είχε καμία τύχη για να λάβει το χρίσμα της ΝΔ αφού έχει απομακρυνθεί εδώ και χρόνια από τις τάξεις της.

Δήμαρχος από το 1998

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης γεννήθηκε στο Πανόραμα το 1960. Είναι δικηγόρος και εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Πανοράματος την τετραετία 1994 – 1998. Ψηφίστηκε πρώτη φορά δήμαρχος Πανοράματος για την τετραετία 1998 – 2002, επανεξελέγη πανηγυρικά στις εκλογές του 2002 με ποσοστό 79,6% και ανανέωσε τη θητεία του για τρίτη περίοδο το 2006 με το θριαμβευτικό 74,35%.

Μετά τον «Καλλικράτη» που καθιέρωσε το 2010 τη διοικητική μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση εκλέχθηκε για 4η συνεχόμενη θητεία πρώτος δήμαρχος στον ενιαίο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη με έδρα το Πανόραμα συγκεντρώνοντας στις εκλογές του 2010 ποσοστό 56,93 % από τον α ́γύρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις εκλογές της 18ης Μαϊου 2014, στο δεύτερο κύκλο του Καλλικράτη στον ενιαίο δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη, επανεκλέχθηκε δήμαρχος για 5η συνεχόμενη θητεία, συγκεντρώνοντας από τον α΄ γύρο το εντυπωσιακό 64,27%, από τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά σε ολόκληρη τη χώρα και ανεβάζοντας κατά 8 περίπου ποσοστιαίες μονάδες τα εκλογικά του ποσοστά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.