ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΝΔ: «Η κυβέρνηση είναι πια σε αποσύνθεση και οι αλληλοεκβιασμοί δεν κρύβονται ούτε ”κεκλεισμένων των θυρών”»

ΝΔ: «Η κυβέρνηση είναι πια σε αποσύνθεση και οι αλληλοεκβιασμοί δεν κρύβονται ούτε ”κεκλεισμένων των θυρών”»

«Οι εκλογές είναι η μόνη λύση διότι η ετερόκλητη αυτή κυβέρνηση βρίσκεται εδώ και μήνες σε αποδρομή χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ζημιώνει την χώρα», υποστηρίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην κυβέρνηση και τις έριδες στο υπουργικό συμβούλιο που παρά την έξωση των τηλεοπτικών συνεργείων από τη συνεδρίαση δεν κατέστη δυνατόν να αποκρυβούν.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κυνικός θίασος που κυβερνά βρίσκεται πια σε αποσύνθεση. Τα μέλη του δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε κεκλεισμένων των θυρών», επισημαίνουν γαλάζιοι αξιωματούχοι. «Δεν έχει ξαναγίνει πρωθυπουργός να εκλιπαρεί τους υπουργούς του να μην τον ρίξουν και στη συνέχεια να τους παρακολουθεί άβουλος να αλληλοκατηγορούνται για να μην χάσουν την καρέκλα τους. Φτάνει πια», τονίζουν.

«Και μόνο ότι ζήτησε ο κ. Τσίπρας τη στήριξη των υπουργών του δείχνει πόσο αδύναμος πια είναι να ελέγξει την κατάσταση που μόνος του έχει προκαλέσει», σχολιάζουν. Ο κ. Καμμένος, προσθέτουν, τάχα απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση πριν φέρει για κύρωση τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ενώ, συμπληρώνουν, «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί υποτίθεται να εξασφαλίσει μια εκεχειρία μαζί του, αλλά παράλληλα προσεγγίζει στελέχη των ΑΝΕΛ με σκοπό να διαμορφώσει μια άλλη πλειοψηφία χωρίς τον κ. Πάνο Καμμένο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών της ΝΔ, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του κ. Τσίπρα και του διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να γίνει «ένας νέος Κουβέλης» του ΣΥΡΙΖΑ. «Συναντώνται μάλιστα και κρυφίως οι δυο τους στη λέσχη αξιωματικών λες και είναι κλέφτες», συμπληρώνουν. Και ενώ ο κ. Τσίπρας έκανε απόπειρα να δείξει ότι όλα είναι υπό έλεγχο, προκύπτει η επίθεση του Νίκου Κοτζιά στον Πάνο Καμμένο αλλά και η ταυτόχρονη προειδοποίηση της Έλενας Κουντουρά και του Θανάση Παπαχριστόπουλου ότι εκείνοι θα στηρίξουν τον κ. Τσίπρα και όχι τον κ. Καμμένο.

Από την Πειραιώς σημειώνουν ότι «όλα αυτά δεν συμβαίνουν σε έναν ουδέτερο πολιτικό χρόνο, αλλά σε μια κρισιμότατη καμπή για τη χώρα». Είναι, όπως αναφέρουν, αδιανόητο σε μια περίοδο που κρίνονται μείζονος σημασίας εθνικά ζητήματα οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, όχι μόνο να μην συνεννοούνται, αλλά και να αλληλλοκατηγορούνται δημοσίως μεταξύ τους ακυρώνοντας ο ένας τις επιλογές του άλλου και εξευτελίζοντας τη χώρα ακόμη και διεθνώς.

Συνεργάτες του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης θα βρεθεί στις Βρυξέλλες, υπενθυμίζουν ότι, εκτός από το ζήτημα των Σκοπίων, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με την Αλβανία. Και την ίδια στιγμή η τουρκική ηγεσία διακηρύσσει πως θα ξεκινήσει γεωτρήσεις στην Αν. Μεσόγειο, αφήνοντας να φανεί ότι σχεδιάζει να κινηθεί εντός της Κυπριακής Α.Ο.Ζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναρωτιούνται, ταυτόχρονα, με ποια γραμμή θα επισκεφθεί ο κ. Καμμένος τη Μόσχα για να προετοιμάσει το ταξίδι του κ. Τσίπρα: τη δική του γραμμή, ο οποίος, από την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ πρότεινε τρόπους «να αναχαιτιστεί η ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια» ή τη γραμμή του κ. Τσίπρα; Η χώρα, καταλήγουν, δεν μπορεί άλλο να βυθίζεται εξαιτίας τους και «η μόνη λύση είναι να τον πάρουν τον λόγο οι πολίτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.