ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ντόρα Μπακογιάννη: «Εντυπωσιάστικα – Μετά τον Φίλη ο Καμμένος «έφαγε» και τον Κοτζιά» (βίντεο)

Ντόρα Μπακογιάννη: «Εντυπωσιάστικα – Μετά τον Φίλη ο Καμμένος «έφαγε» και τον Κοτζιά» (βίντεο)

Στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από την θέση του υπουργού Εξωτερικών, αναφέρθηκε απόψε από τα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνάντηση της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης που είχε στο ιστορικό καφέ “Κήπος” στην οποία παραβρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την παραίτηση Κοτζιά από το υπουργείο Εξωτερικών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Κατάφερε ο κ. Καμμένος απ’ ότι αντιλαμβάνομαι να “φάει” και τον δεύτερο υπουργό μετά τον κ. Φίλη, τον κ. Κοτζιά.

Η εικόνα του χθεσινού υπουργικού συμβουλίου και η σημερινή παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών την ώρα που τρέχουν τόσα πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι τελείως διαλυμένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.