ΝΔ για μυστικά κονδύλια ΥΠΕΞ: Θα μιλήσει ο Τσίπρας ή δεν έχει την άδεια του συνεταίρου του

ΝΔ για μυστικά κονδύλια ΥΠΕΞ: Θα μιλήσει ο Τσίπρας ή δεν έχει την άδεια του συνεταίρου του

Η ΝΔ επανέρχεται στο θέμα των «μυστικών κονδυλίων» του υπουργείου Εξωτερικών.

Απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίαζαν: «Επειδή ο πόνος καρδιάς φαίνεται να έχει προκαλέσει και σύγχυση στον κ. Τσίπρα, να του υπενθυμίσουμε ότι τις προχθεσινές καταγγελίες για αδιαφάνεια στο υπουργείο των Εξωτερικών τις έκανε ο κ. Καμμένος. Θα πει κάτι γι’ αυτό ή δεν έχει την άδεια του συνεταίρου του;».

Νωρίτερα, μετά τα «πυρά» της αντιπολίτευσης και ειδικά της ΝΔ, που έκανε λόγο για μείζον πολιτικό ζήτημα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε περάσει στην αντεπίθεση, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: «Από το 2017, με πρωτοβουλία του Νίκου Κοτζιά και της ελληνικής κυβέρνησης, ενημερώνεται αναλυτικά η Βουλή των Ελλήνων για τη χρήση των ειδικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΝΔ λοιπόν, αντί να λαϊκίζει, καλό θα ήταν να μας πει πού διατέθηκαν τα ειδικά κονδύλια κατά τις περιόδους της δικής της διακυβέρνησης, όταν οι Υπουργοί Εξωτερικών ήταν πλήρως ανεξέλεγκτοι. Η κ. Μπακογιάννη και η ΝΔ είναι οι τελευταίοι που θα κουνήσουν το δάχτυλο, είτε στο Νίκο Κοτζιά είτε στον Πρωθυπουργό» κατέληγε η ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.