ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοφία Ζαχαράκη για μυστικά κονδύλια: «Η ΝΔ αρνείται να βάλει υπογραφή, να δώσει έγκριση για ασαφείς χρήσεις»

Σοφία Ζαχαράκη για μυστικά κονδύλια: «Η ΝΔ αρνείται να βάλει υπογραφή, να δώσει έγκριση για ασαφείς χρήσεις»

Αποστάσεις από τις καταγγελίες που φέρεται να έκανε στο υπουργικό συμβούλιο ο Πάνος Καμμένος περί κακοδιαχείρισης των κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, κράτησε ο Νίκος Βούτσης, κίνηση που σχολίασε σήμερα το πρωί η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

Η Μαρία Ζαχαράκη, αφού ζήτησε να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις για την υπόθεση με τα μυστικά κονδύλια, «απαντήσεις που η τωρινή κυβέρνηση χρωστά στον ελληνικό λαό», τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία αρνείται να βάλει την υπογραφή της σε ασαφείς χρήσεις. «Για να γνωρίζει ο κόσμος, το μόνο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα είναι ότι κάποια κονδύλια διατίθενται για την προώθηση εθνικών συμφερόντων σε αλλοδαπά μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού.

Ο εκπρόσωπος Νικήτας Κακλαμάνης σε ερώτηση που έκανε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σε ποια μέσα ξένων χωρών αναφέρεται το ΥΠΕΞ, δεν πήρε κάποια απάντηση, αντίθετα ο δεύτερος δήλωσε άγνοια για τα μυστικά κονδύλια. Γιατί μπορεί κάποια κονδύλια να έχουν χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αφήνονται πολλές υπόνοιες για τη χρήση αυτών των κονδυλίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η φαρσοκωμωδία αυτή πρέπει να τελειώσει, υπερτόνισε ότι οι εξηγήσεις που δίνονται για τα μυστικά κονδύλια είναι ασαφείς και ότι κύριο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας είναι να υπάρξει πλήρης αποσαφήνιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.