ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κ. Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμά του από τις εκλογές στην Παγκρήτια Ένωση (βίντεο)

Ο Κ. Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμά του από τις εκλογές στην Παγκρήτια Ένωση (βίντεο)

Στις εκλογές της Παγκρήτιου Ένωσης βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Παγκρήτιος (Ένωση) είναι το μεγαλύτερο σωματείο του λεκανοπεδίου και ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς για όλους τους Κρήτες της Αθήνας με εξαιρετικά πλούσια πολιτιστική δράση», δήλωσε αρχικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαίρομαι πάρα πολύ που και εγώ ως κρητικός συμμετέχω σε αυτή τη γιορτή Δημοκρατίας σήμερα, στις εκλογές για το καινούργιο συμβούλιο της Παγκρητίου, τον καινούργιο πρόεδρο και εύχομαι να συνεχίσει η Παγκρήτιος πάντα δυνατή, πάντα ενεργή, να εκπροσωπεί το κρητικό στοιχείο του λεκανοπεδίου. Έχω πει πολλές φορές ότι υπάρχει άλλη μία Κρήτη εδώ πέρα στο λεκανοπέδιο και οι δεσμοί που μας κρατούνε τόσο κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, στην αγαπημένη μας Κρήτη, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυροί και οι κρήτες ενωμένοι είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα στείλουν και αυτοί το μήνυμα τους για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που τόσο χρειάζεται ο τόπος μας και τόσο την χρειάζεται η αγαπημένη μας η Κρήτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.