ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π. Τατσόπουλος: «Είμαι αριστερός ελευθέρας βοσκής – Παντελώς αγράμματος ο Τσίπρας»

Π. Τατσόπουλος: «Είμαι αριστερός ελευθέρας βοσκής – Παντελώς αγράμματος ο Τσίπρας»

Για την απόφασή του να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ μιλά ο Πέτρος Τατσόπουλος, δηλώνοντας «αριστερός ελευθέρας βοσκής».

Όπως λέει, από το 2010 είχε αρχίσει να σχηματίζει θετική έως εξαιρετική γνώμη «για τους Μητσοτάκηδες», από την ημέρα που γνώρισε και συνεργάστηκε κάπως με την Ντόρα Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης. «Το δεύτερο περιστατικό που με έσπρωξε στους Μητσοτάκηδες ήταν μία δήλωση του Κυριάκου που με εκφράζει απόλυτα και που περίπου έλεγε ότι είναι εχθρός τόσο με τον αριστερό όσο και με τον δεξιό λαϊκισμό» συνεχίζει.

Για την επιλογή του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έκανε το πρώτο βήμα για τη συνεργασία τους, όπως τονίζει, «προφανώς εκτιμήθηκε η απήχηση. (…) Κανένα κόμμα δεν χαρίζει σε κανέναν τίποτα» τονίζει.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει πως τον είχε γνωρίσει από το 2014 και «ήταν από τότε ρεαλιστής, πολύ ρεαλιστής. Ο Τσίπρας είναι killer». «Σχετικά με τον Τσίπρα. Δεν έχει διαβάσει τίποτα. Παντελώς αγράμματος. Εκπρόσωπος κι αυτός του 50% των πολιτών. Που μετά το σχολείο δεν ανοίγουν μισό βιβλίο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τατσόπουλος λέει πως πίστευε πως θα επικρατούσαν οι ρεαλιστές αλλά τελικά δεν επικράτησαν ούτε οι ιδεοληπτικοί. «Ούτε οι ρεαλιστές. Τελικά επικράτησαν οι καιροσκόποι. Περισσότεροι καιροσκόπος πεθαίνεις. Καιροσκόποι. Natural born killers».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.