ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κουμουτσάκος για Κοτζιά: «Για να επιπλεύσει, διασύρει το διπλωματικό σώμα»

Κουμουτσάκος για Κοτζιά: «Για να επιπλεύσει, διασύρει το διπλωματικό σώμα»

Σφοδρή επίθεση στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αφορμή αποτέλεσε η ενέργεια του Νίκου Κοτζιά να «αποκαλύψει» σήμερα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην ΕΣΗΕΑ, ότι στη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εξωτερικών παρέπεμψε δεκάδες υποθέσεις παράνομου κυκλώματος έκδοσης βίζας για ασυνόδευτα παιδιά, όπου συμμετείχαν – όπως είπε – και Έλληνες διπλωμάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην απέλπιδα προσπάθεια να επιπλεύσει, ο τέως ΥΠΕΞ μετέτρεψε μεμονωμένες απόλυτα καταδικαστέες περιπτώσεις επιόρκων, σε γενικευμένη ύβρη κατά της διπλωματικής υπηρεσίας, διασύρωντάς την εντός & εκτός Ελλάδος. Επιβεβαιώνει έτσι ότι τη μοίρα του ανθρώπου την ορίζει ο χαρακτήρας του» επεσήμανε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στην ανάρτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.