ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη» – «Μπουλντόζες στο Ελληνικό»

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη» – «Μπουλντόζες στο Ελληνικό»

Για κατάρρευση ενός ακόμη επικοινωνιακού πυροτεχνήματος για τη χώρα και την οικονομία κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ, μιλώνας ταυτόχρονα για νέες καθυστερήσεις στην επένδυση του Ελληνικού.

Όπως αναφέρουν οι πηγές της Πειραιώς κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό» και σημειώνουν ότι «Η ίδια η ανάδοχος του έργου, Lamda Development εξέθεσε με ανακοίνωσή της την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης. Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι είναι θέμα ημερών τα έργα να αρχίσουν και οι μπουλντόζες να μπουν στα παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποδείχτηκαν άλλη μια απάτη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όπως επισήμανε η Lamda, και όπως οι πάντες γνωρίζουν, παραμένει σε εκκρεμότητα πλήθος γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για να αρχίσει επιτέλους η εμβληματική επένδυση την οποία η κυβέρνηση καθυστερεί εδώ και τέσσερα χρόνια».

Οι ίδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνουν ότι είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Αν ενδιαφερόταν θα εκτελούσε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη. Γι αυτό χρησιμοποιεί τα χρήματα που πήρε από τη φορολογική εξάντληση της μεσαίας τάξης για να εξαπατά τους πολίτες με προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις διορισμών στο Δημόσιο. Με αυτό τον τρόπο κρατάει την Ελλάδα μακριά από τις αγορές θέτοντας σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Και μόνο η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών θα σφραγίσει τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών. Και είναι πια θέμα χρόνου», καταλήγουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.