Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Ακενοτούμπο που παίζει ως Έλληνας στο ΝΒΑ»! (βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Ακενοτούμπο που παίζει ως Έλληνας στο ΝΒΑ»! (βίντεο)

Απαντά με ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης στην κριτική που δέχεται για το ότι αποκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο… «Ακενοτούμπο».

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, 05.12.2018, όταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Blue Sky.

Η συζήτηση αφορούσε στην συμφωνία των Πρεσπών και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ιθαγένειας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει συγκεκριμένα:

«Ο Ακενοτούμπο, ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας… Ως Έλληνας δεν παίζει; Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε ο άνθρωπος».

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ τον διόρθωσαν για το ότι είπε λάθος το όνομα του Έλληνα μπασκετμπολίστα, αλλά και για το ότι είπε πως έχει γεννηθεί στην Αφρική, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.

Άδωνις Γεωργιάδης… η απάντηση

Στα social media επικράτησε ένας… χαμός και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντέδρασε στο Twitter, αναφέροντας:

«Όταν κάποιοι έχουν κόλλημα…Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι δεν είναι Έλληνας αλλά το ακριβώς αντίθετο! Ότι είναι και ότι το nationality που εμπεριέχει η Συμφωνία των Πρεσπών όσο και αν το μεταφράζουν σε Ιθαγένεια τελικά είναι εθνότητα. Δηλ το αντίθετο από αυτό!».

Δείτε την ανάρτηση

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε και μία νέα ανάρτηση, με ένα παλαιότερο δημοσίευμα, στο οποίο αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προφανώς για να… αντιστρέψει το κλίμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.