ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ για επεισόδια στα Εξάρχεια: «Με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική»

ΝΔ για επεισόδια στα Εξάρχεια: «Με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική»

Για εξόφθαλμο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει την επόμενη κυβέρνηση με τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο το βράδυ της Πέμπτης κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατια σε ανακοίνωσή της.

Η Πειραιώς κάνει λόγο, επίσης, για «συνειδητή ανοχή» της κυβέρνησης που «έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο».

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες» προσθέτει η Νέα Δημοκρατία διαμηνύοντας ότι «με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης.

Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες.

Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.