ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πότε «βλέπει» εκλογές ο Κ. Καραμανλής – Τι απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

Πότε «βλέπει» εκλογές ο Κ. Καραμανλής – Τι απάντησε ο Κ. Μητσοτάκης

Στη συνάντηση που είχε το Σαββατοκύριακο (μία εβδομάδα πριν από το Συνέδριο της ΝΔ) ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αρκαδία (η οποία διήρκεσε 75 λεπτά) ήταν, όπως έμαθα, ορίτζιναλ πολιτική.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, υπήρξε μάλιστα συζήτηση για τον χρόνο των εκλογών, με τον κ. Καραμανλή να εκτιμά ότι αυτές θα γίνουν τον Μάιο, λέγοντας μάλιστα πως θα ήταν δύσκολο για τον κ. Τσίπρα να χάσει στις ευρωεκλογές και να κερδίσει στις εθνικές εκλογές. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να διεξαχθούν ταυτόχρονα, δηλαδή οι εθνικές μαζί με τις ευρωεκλογές.

Ο δε κ. Μητσοτάκης είπε το εξής επικό. Είτε γίνουν τον Φεβρουάριο οι εκλογές, είτε τον Μάρτιο, είτε τον Μάιο, είτε τον Οκτώβριο, «εγώ θα τις κερδίσω».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με… εξωτερικά θέματα. Από τη διάδοχο της Μέρκελ (που κέρδισε με οριακή ψηφοφορία – όπως ειπώθηκε) έως και τα «κίτρινα γιλέκα», με τον κ. Καραμανλή να επισημαίνει το… λάθος του Μακρόν, που έκανε άκρη τα συνδικάτα, τους κλασικούς συνομιλητές της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.