ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης: «Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση γιατί το κλίμα της ακραίας πόλωσης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς»

Κ.Μητσοτάκης: «Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση γιατί το κλίμα της ακραίας πόλωσης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς»

Στο κτίριο του ΣΚΑΪ όπου τη νύχτα τοποθετήθηκε βόμβα, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι το «τοξικό κλίμα έχει παρενέργειες και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι. «Να μην ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης, να αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», είπε και πρόσθεσε:

«Η ανοχή στη βία από τη βία μικρής έντασης μέχρι ένα απαράδεκτο και καταδικαστέο τρομοκρατικό χτύπημα είναι κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο και όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ καλής και κακής βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε.

Εχω πει πολλές φορές ότι δυστυχώς η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάνικοφ, μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα δεν είναι μεγάλη.

Ας σταματήσουμε επιτέλους αυτή την πόλωση και αυτή τη στοχοποίηση που μόνο κακό κάνει στη δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση γιατί το κλίμα της ακραίας πόλωσης δεν το καλλιεργήσαμε εμείς. Αυτές είναι στιγμές περίσκεψης και περισυλλογής. Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και ας δούμε πως θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.