ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Μεϊμαράκης: «Ας μην ήμασταν εμείς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα σας έλεγα πού θα βρισκόταν η Ελλάδα»

Β.Μεϊμαράκης: «Ας μην ήμασταν εμείς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  και θα σας έλεγα πού θα βρισκόταν η Ελλάδα»

Η φράση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη «ας μην ήμασταν εμείς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν από τρία χρόνια και θα σας έλεγα πού θα βρισκόταν η Ελλάδα» ενόχλησε κάποιους στην Πειραιώς λόγω της αναφοράς του πρώην προέδρου της Ν.Δ. στον Προκόπη Παυλόπουλο.

Στοχεύοντας στις καρδιές των νεοδημοκρατών, ο κ. Μεϊμαράκης επέλεξε -σε αντίθεση με κάποιους άλλους- να μη διαγράψει το παρελθόν του Προέδρου, την ίδια ώρα που ο ίδιος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ευρωβουλή.

Την επίσημη ανακοίνωση ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα οδηγήσει τη Ν.Δ. στη μάχη των ευρωεκλογών έκανε στην ομιλία του ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη πετύχαμε κάτι το οποίο είναι σπουδαίο. Αλλά είναι και ασυνήθιστο για την ιστορία της παράταξής μας. Καταφέραμε ύστερα από μια δύσκολη εκλογική μάχη, όχι απλά να συνυπάρξουμε, αλλά να συνεργαστούμε αποτελεσματικά, αποδεικνύοντας ότι βάζουμε την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας πάνω απ’ όλα. Βαγγέλη, σε ευχαριστώ από καρδιάς» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ανακοίνωσε επίσης την παραμονή στη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Σήμερα εκλέγουμε με ανοιχτές διαδικασίες τη νέα Πολιτική Επιτροπή και θα εισηγηθώ ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραμείνει στη θέση του γραμματέα για να μας οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές του 2019» τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγο νωρίτερα, την ίδια εισήγηση είχε κάνει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 10 Ιανουαρίου, εξάλλου, οπότε κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει νέους υποψήφιους βουλευτές, κυρίως από το Μητρώο Στελεχών με χαρακτηριστικά την ανανέωση και τη διεύρυνση. Εκείνη τη μέρα, όπως είπε, «θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε δεκάδες καινούργια στελέχη που θα πολιτευθούν για πρώτη φορά με την παράταξή μας. Στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι νεοεισερχόμενοι στην πολιτική. Και, ξέρετε, δεν είναι εύκολο σήμερα να πείσει κανείς νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά. Γι’ αυτό και έχει τόσο μεγάλη σημασία να μπορέσουμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα της ελπίδας και της συμμετοχής σε νέους ανθρώπους που θέλουν να πολιτευτούν μαζί μας» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.