ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτά είναι τα τρία στελέχη της αγοράς που θέλει να αξιοποιήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης (φώτο)

Αυτά είναι τα τρία στελέχη της αγοράς που θέλει να αξιοποιήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης (φώτο)

Σε φάση διεύρυνσης βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία όσα πλησιάζουν οι εκλογές και φαίνεται πως ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει «στενό μαρκάρισμα» σε τρία πρόσωπα της αγοράς, που επιθυμεί να αξιοποιήσει.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», αυτά τα τρία πρόσωπα είναι «στελέχη που ανταποκρίνονται επακριβώς στις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο μοντέλο διακυβέρνησης που θέλει να εφαρμόσει».

Ποια είναι τα πρόσωπα

Και τα τρία πρόσωπα φαίνεται ότι έχουν ένα background στα οικονομικά, που μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση του σχεδίου που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ένα από τα τρία πρόσωπα είναι ο Άκης Σκέρτσος, ο γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, που ήταν παλαιότερα δεξί χέρι του πρ. υπ. Οικονομικών, Γιάννη Σταϊκούρα, αλλά και επί 5 χρόνια διευθυντής του γραφείου του.

Δεύτερο πρόσωπο της αγοράς, ο Νίκος Βέττας, ο οποίος είναι ο γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ και καθηγητής από το 2003 στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΟΠΑ.

Τρίτος, ο Κυριάκος Πιερακάκης, γνωστός από τις έρευνες της ΝΕΟσις, ο οποίος είναι υποψήφιος διδάκτορας Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδεμβέργης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.