Λ. Αυγενάκης: Τέσσερα μελανά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Προθύμων

Λ. Αυγενάκης: Τέσσερα μελανά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Προθύμων

Με μαύρα γράμματα θα γραφτούν στην Ιστορία οι πρωταγωνιστές της 4ετούς διακυβέρνησης της χώρας τόνισε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, χαρακτηρίζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών επικίνδυνη και αντεθνική.

Σε δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Προθύμων που κλείνει 4 χρόνια».

«Τέσσερα χρόνια αυταρχικής διακυβέρνησης και ωμής εξουσίας, 4 χρόνια μίσους, εμμονών και διχασμού με την πρόφαση ενός οράματος για καλύτερη κοινωνία, 4 χρόνια πειραματισμών, υποσχέσεων και προπαγάνδας, 4 χρόνια που οι θεσμοί και η Δημοκρατία επιδιώκεται να περάσουν υπό κομματική διαχείριση, 4 μελανά χρόνια που ολοκληρώνονται με την επικίνδυνη και αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Αυγενάκης συμπλήρωσε ότι «σύντομα η Ν.Δ θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, μία κυβέρνηση από το λαό, με το λαό για την υπερηφάνεια, την πρόοδο και την ελπίδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.