Με το ερώτημα της διαγραφής καλούνται τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας σε απολογία από τα κεντρικά πειθαρχικά όργανα

Με το ερώτημα της διαγραφής καλούνται τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας σε απολογία από τα κεντρικά πειθαρχικά όργανα

Με το ερώτημα της διαγραφής καλούνται σε απολογία από τα κεντρικά πειθαρχικά όργανα της ΝΔ, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την ανακοίνωσή τους αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας καταφέρονται στην ανακοίνωση τους και εναντίον του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο αναλυτικά:

«Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας:

Η ΟΝΝΕΔ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, τόσο με δελτία τύπου, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Διοίκησης.

Σε όλες αυτές τις ανακοινώσεις γίνεται η δέουσα σκληρή κριτική σε μια κακή και επιζήμια συμφωνία, χωρίς όμως εκφράσεις οι οποίες δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι εκτός του ύφους της παράταξης.

Ως εκ τούτου, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε μέχρι αύριο οι συντάκτες της θα έχουν λάβει κλήση να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.