Κ. Μητσοτάκης: «Τιμούμε τους ήρωες στα Ίμια – Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»

Κ. Μητσοτάκης: «Τιμούμε τους ήρωες στα Ίμια – Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στη «θυσία των τριών ηρώων» στα Ίμια και τονίζει πως «τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα».

Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, τονίζει σε ανάρτησή του για την επέτειο των Ιμίων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης κάνει ειδική αναφορά στους Έλληνες αξιωματικούς που σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 1996: «Τιμούμε τους ήρωες Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό που θυσιάστηκαν στα Ίμια για την Πατρίδα».

«Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας είναι αδιαπραγμάτευτα», κλείνει το μήνυμά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο με την ελληνική σημαία και τα Ίμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.