ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ε. Βόζεμπεργκ: «Ο Καμμένος γνωρίζει ότι ο Κοτζιάς έχει διαπράξει κακούργημα»

Ε. Βόζεμπεργκ: «Ο Καμμένος γνωρίζει ότι ο Κοτζιάς έχει διαπράξει κακούργημα»

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε η Ελίζα Βόζεμπεργκ ορμώμενη από τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον Νίκο Κοτζιά, αλλά και τα τελευταία γεγονότα εντός του Κοινοβουλίου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA, η ευρωβουλευτής της ΝΔ επανέλαβε τη δήλωση Καμμένου για τον πρώην ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά -για την υπόθεση με τις βίζες- ότι έχει στοιχεία για να τον «καθίσει στο σκαμνί» καθώς «έχει παρανομήσει». Βάσει αυτής της φράσης, τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, προκύπτει ότι «γνωρίζει πως έχει διαπραχθεί κακούργημα».

https://twitter.com/vozemberg/status/1091282078677811200

Η κυρία Βόζεμπεργκ αναφέρθηκε και στις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση έλαβε μεν ψήφο εμπιστοσύνης, αθροίζοντας κάποιους προθύμους, όμως δεν έχει ηθική νομιμοποίηση. Αυτές οι εξελίξεις προσβάλλουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι οι εκλογές» προσέθεσε.

Καταλήγοντας, η ευρωβουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε Ευρωπαίους ηγέτες για τις αντιδράσεις πολιτών απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών:

«Δεν είμαι υπερήφανη που ο Πρωθυπουργός της χώρας ενώπιον του Εμμανουέλ Μακρόν και του Νίκου Αναστασιάδη χαρακτήρισε όσους συμμετείχαν στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ως εθνικιστές, ακροδεξιούς και ανόητους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.