ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το παρασκήνιο του «όχι» του Γ.Αυτιά στον Κ.Μητσοτάκη – Η ανατρεπτική συνάντηση

Το παρασκήνιο του «όχι» του Γ.Αυτιά στον Κ.Μητσοτάκη – Η ανατρεπτική συνάντηση

Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν το βράδυ της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Αυτιά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρότεινε στον γνωστό δημοσιογράφο να είναι υποψήφιος του κόμματος στη Β’ Πειραιά. Ακόμα θα μπορούσε να διαλέξει όποια άλλη περιφέρεια ήθελε, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, όπως αρχικά είχε συζητηθεί μεταξύ τους.

Ο λόγος για το βέτο στην υποψηφιότητα του γνωστού και δημοφιλούς δημοσιογράφου στο ευρωψηφοδέλτιο, αναζητείται στις αντιδράσεις άλλων κορυφαίων υποψηφίων οι οποίοι φοβήθηκαν ότι θα τους επισκίαζε σε σταυρούς λόγω της δημοτικότητάς του.

Φοβήθηκαν ότι θα έχαναν τις εντυπώσεις, και έτσι άσκησαν πιέσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να αποκλειστεί ο Αυτιάς.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μειμαράκης, η Αννα – Μισελ Ασημακοπούλου, η Κατερίνα Μάρκου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Γιώργος Κύρτσος, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δερβού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα μείνω στην τηλεόραση» φέρεται να είπε οριστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γ. Αυτιάς, που ήθελε να βρεθεί στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει στους συνομιλητές του, μόνο και μόνο για να υπερασπίσει τα δικαιώματα των κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.