ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Μητσοτάκης σε Βέμπερ: «Η προτεραιότητά μας είναι πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» (βίντεο)

Κ.Μητσοτάκης σε Βέμπερ: «Η προτεραιότητά μας είναι πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» (βίντεο)

Την πάγια θέση του ότι οι θέσεις εργασίες δεν «κερδίζονται» με κρατικές επιδοτήσεις και συμβάσεις, αλλά μέσω της επιχειρηματικότητας, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο συνεδρίασης του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Αθήνα.

Παρουσία του υποψηφίου για την ηγεσίας της Κομισιόν, επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «οι θέσεις εργασίας που τόσο χρειάζεται η Ελλάδα δεν δημιουργούνται με επιδοτήσεις ή συμβάσεις από το κράτος, αλλά μέσω της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και της καινοτομίας. Η προτεραιότητά μας είναι: πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας» σημείωσε.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «η Ελλάδα θα γίνει διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο, κυρίως στο χώρο των ανθρωπιστικών και κλασσικών επιστημών. Οι κλασσικές αξίες είναι ο πυρήνας της ευρωπαϊκής ταυτότητας. Η Ελλάδα θα προάγει τη σύνδεση αυτών των αξιών με τη σύγχρονη ανθρώπινη δημιουργία».

Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης

Από το πάνελ των εργασιών του ΕΛΚ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχεδιά του, όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία, θα είναι η δημιουργία ενός «υπουργείου Ψηφιακής Μεταρρύθμισης», το οποίο «θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό». Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υστερούμε στο ψηφιακό κομμάτι. Η Ελλάδα, όμως, δεν είναι μόνο τουρισμός, είναι και καινοτομία» προσέθεσε, εστιάζοντας στη στροφή μεγάλου ποσοστού των νέων Ελλήνων στην επιχειρηματικότητα.

Κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών του προεδρείου του ΕΛΚ στην Αθήνα, Μητσοτάκης και Βέμπερ αναμένεται να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και για το επερχόμενο «στοίχημα» των ευρωεκλογών του Μαΐου, που θεωρούνται ως κομβικό σημείο για το μέλλον της Ευρώπης.

Δείτε ζωντανά τις εργασίες του προεδρείου του ΕΛΚ στην Αθήνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.