ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντ.Μπακογιάννη: «Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είδαμε τέτοιο εκφυλισμό βουλευτών»

Ντ.Μπακογιάννη: «Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είδαμε τέτοιο εκφυλισμό βουλευτών»

«Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου δεν είδαμε τέτοιο εκφυλισμό του βουλευτή», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη. Αναφερόμενη στους 6 βουλευτές που προσχώρησαν στη συμπολίτευση, δηλώνει ότι «ένας βουλευτής ο οποίος εκχωρεί την υποχρέωσή του, γιατί δεν είναι δικαίωμα είναι υποχρέωση να ψηφίζει κατά συνείδηση, στον αρχηγό κάποια κοινοβουλευτικής ομάδας παύει να είναι βουλευτής και στα μάτια των συναδέλφων του και στα μάτια του ελληνικού λαού».

Ακόμη, χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «double face» και την κατηγορεί ότι «με τις πρακτικές της βλάπτει τη δημοκρατία, εκφυλίζει τους θεσμούς και αλλοιώνει το πολίτευμα».

Αναφορικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, η κ. Μπακογιάννη χαρακτηρίζει λάθος του πρωθυπουργού ότι δεν αντέδρασε στην επιμονή του Ταγίπ Ερντογάν να συνδέσει την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με την αλλαγή καθεστώτος για τους μουφτήδες στη Θράκη. «Συνολικά συμφώνησαν ότι διαφωνούν, και στο μόνο όπου συμφωνούν είναι η αποφυγή της έντασης κατά το επόμενο διάστημα λόγω των εκλογών στις δύο χώρες», συμπληρώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης περί δεξιάς στροφής της ΝΔ δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι απελπισμένη και γι’ αυτό προσπαθεί να καλλιεργήσει το ψευδές αφήγημα ότι η ΝΔ κάνει ακροδεξιά στροφή» και υπογραμμίζει ότι «άλλοι βρίσκονταν στις πλατείες με την ακροδεξιά πριν από λίγα χρόνια. Άλλοι είναι υπεύθυνοι για τη μη ολοκλήρωση της δίκης της ΧΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.