ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεσμεύεται για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ αν δεν κατοχυρωθούν τα εθνικά συμφέροντα»

ΝΔ: «Ο Κ.Μητσοτάκης δεσμεύεται για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ αν δεν κατοχυρωθούν τα εθνικά συμφέροντα»

«Ο Κ.Μητσοτάκης δεσμεύεται για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ αν δεν κατοχυρωθούν τα εθνικά συμφέροντα» και να αμβλύνει τις αρνητικές συνέπειες από τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Με αφορμή, δε, την περιοδεία του αρχηγού της ΝΔ σε Γιαννιτσά, Σιάτιστα και Κοζάνη, η κυρία Σπυράκη υπογράμμισε ότι αυτό συνέβη σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που όποτε βγαίνει από το Μαξίμου για να εμφανιστεί δημόσια έχει την ανάγκη να φρουρείται από διμοιρίες αστυνομικών.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε, επίσης, ότι η υπεύθυνη και ρεαλιστική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συμφωνία των Πρεσπών καλύπτει τις ανησυχίες της πλειονότητας των Ελλήνων.

Επανέλαβε, ακόμα, αυτό που έχει πει πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι «δεν πρόκειται να απεμπολήσει το δικαίωμα της Ελλάδος να βάλει βέτο στην ενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων εφόσον κρίνει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά συμφέροντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε να κατοχυρωθούν τα μακεδονικά προϊόντα που κινδυνεύουν από αυτή τη συμφωνία και στην πλειονότητα τους είναι επί της ουσίας απροστάτευτα. Στη ΝΔ επεξεργαζόμαστε ένα τολμηρό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τη Μακεδονία και τη Βόρειο Ελλάδα το οποίο και θα παρουσιάσουμε» είπε, τέλος, η κυρία Σπυράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.