ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη… ανορθόγραφα τον Λάνθιμο (φώτο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη… ανορθόγραφα τον Λάνθιμο (φώτο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη… ανορθόγραφα τον Λάνθιμο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, συγχαίρει τον Γιώργο Λάνθιμο για τα βραβεία BAFTA που απέσπασε την Κυριακή, αλλά αυτό έγινε γράφοντας λάθος… την ταινία του!

Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Congratulations Yorgos Lanthimos for the great success of The Favorite», ενώ η ταινία ονομάζεται «The Favourite».

Η αλήθεια είναι ότι στην αμερικάνικη αργκό κάποιος μπορεί να πει ότι είναι δόκιμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένει λάθος, καθώς δεν είναι πάνω στον λόγο, αλλά αποτελεί τίτλο ταινίας, κάτι που αποτελεί και ταυτότητα του πολιτιστικού προϊόντος.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο δεν πέρασε απαρατήρητο, καθώς το κοινό του twitter… ζει για τέτοιες… στιγμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχόλια για το ορθογραφικό λάθος, αλλά και για την… τύχη που (δεν) έρχεται σε όποιον εύχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έριξαν» το ίντερνετ – κατά την κλισέ έκφραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.