Η αιχμηρή απάντηση του Κ. Μπογδάνου στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια

Η αιχμηρή απάντηση του Κ. Μπογδάνου στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον οποίο η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα τον περιλάβει στα ψηφοδέλτιά της, λόγω ενός αστεϊσμού για την ΕΡΤ.

Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου αναρτήθηκε στο Twitter και ο δημοσιογράφος εξηγεί από τι κινδυνεύει και από τι όχι το πολίτευμα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών».

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση για την ΕΡΤ που μιλούσε για «τανκς στο ραδιομέγαρο», γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε «ξένες» τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Ποιος είπε ότι η Σπυράκη έχει χιούμορ ή, ακόμα περισσότερο, ότι η ΝΔ, έχει φαντασία και χιούμορ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.