ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Χιλιάδες πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα την στιγμή που σύζυγος βουλευτή της ΝΔ «έκλεβε» την ΔΕΗ 5 χρόνια!

Χιλιάδες πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα την στιγμή που σύζυγος βουλευτή της ΝΔ «έκλεβε» την ΔΕΗ 5 χρόνια!

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση της ρευματοκλοπής από τη σύζυγο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.

Για ρευματοκλοπή ύψους 150.000 ευρώ κατηγορείται σύζυγος βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γόνος παλιάς οικογένειας των Θηβών, με έντονη επιχειρηματική και πολιτική δραστηριότητα στη Βοιωτία και τον Πειραιά.

Πρόκειται για την κυρία Γαρυφαλλιά Μίχα Κουτσούμπα, η οποία συμμετέχει στην εταιρεία Intertrade ΑΕΒΕ, μία εταιρεία επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων, η οποία διαθέτει και παντοπωλείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό κατηγορητήριο η εν λόγω εταιρεία έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από τις 14 Νοεμβρίου 2012 μέχρι την 8η Ιουνίου 2016. Και όλα αυτά κάτω από την μύτη του βουλευτή Βοιωτίας και δικηγόρου κ. Ανδρέα Κουτσούμπα ο οποίος… δεν είχε πάρει χαμπάρι τι έκανε η επιχείρηση στην οποία συμμετείχε η γυναίκα του από το 2012 έως το 2016.

Πως αποκαλύφθηκε

Η ρευματοκλοπή αποκαλύφθηκε έπειτα από ελέγχους υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ στον μετρητή. Ο έλεγχος που έγινε στις 9 Ιουνίου 2016 έδειξε αυθαίρετη παρέμβαση στον μετρητή. Ειδικότερα, από τον έλεγχο των υπαλλήλων διαπιστώθηκε ότι ήταν παραβιασμένες οι σφραγίδες του κελύφους του μετρητή καθώς και κομμένο καλώδιο του πηνίου τάσεως με αποτέλεσμα στην παροχή να μην καταγράφεται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε ποσοστό 1/3. Η αξία δε του ρεύματος που φαίνεται να έχει κλαπεί προσεγγίζει τις 112.646 ευρώ, ενώ, μαζί με τους φόρους, τις προσαυξήσεις και άλλες οφειλές, φθάνει τα 150.000 ευρώ.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρεία δεν εκπροσωπήθηκε από έτερο δικηγόρο αλλά από τον ίδιο τον κ. Κουτσούμπα, σε μία προσπάθεια να αποσώσει ότι είναι δυνατόν προέβη στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ, ωστόσο η αίτηση απορρίφθηκε ως αβάσιμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.